2016-05-20 17:33:52• hírek • Szatmar.ro

Győzelem vagy osztályozós helyezés?

Szerda reggel még az alsóházi tabella élén állt, szombat délutánra viszont akár ismét a bennmaradásért osztályozóra küldő harmadik helyre eshet vissza az Olimpia ladbarúgócsapata. A rájátszásos rendszer varázsa, mondhatják a lebonyolítási mód hívei...

Az Olimpia ugyanis szerda délben 2-0 arányú vereséget szenvedett Tatrangon, miközben néhány órával később a Ramnicu Valcea hazai pályán Razvan Dalbea góljával legyőzte a Pankotát, a Kolozsvári U pedig 2-1-re nyerni tudott Resicabányán. Az eredmények következtében a Valcea 29 ponttal az élre állt, őt követi 27 ponttal az Olimpia és az U, míg a Pankota kieső helyen áll a maga 25 egységével.

Szombat délelőtt a hagyományos 11.00 órakor az Olimpia a Ramnicu Valcea gárdáját fogadja, a találkozó pedig rendkívül fontos lehet a bennmaradásért folyó küzdelemben. Győzelme esetén az Olimpia akár ismét élre állhat, döntetlen vagy vereség esetén viszont osztályozós helyre sodródhat...

Az idei szezonban az Olimpia háromszor találkozott a Ramnicu Valceával. Ebből egyetlen találkozót veszített csak el, még tavaly novemberben idegenben. Idén az alapszakaszban 2-0-ra visszavágtak a szatmáriak, majd a rájátszásban 1-1-es döntetlent értek el a krassó-szörényi városban.

További bizakodásra adhat okot, hogy az Olimpia legutóbbi három hazai meccsét megnyerte. Ezzel szemben a Ramnicu Valcea legutóbbi hat idegenbeli meccséből csak egyet nyert meg, legutóbbi kettőt pedig elveszítette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: